info@skupinaprima.si | 02 / 621 82 30
06
MAJ
2020

Tudi letos maja prodati delnice in se vrniti novembra?

Avtor: Jure Ugovšek, Finance.

Revija Moje finance je pripravila webinar o naložbenih priložnostih v turbulentnih časih.

Na dveurnem webinarju, ki se ga je udeležilo več kot sto ljudi, so o naložbah svetovali Roman Gomboc, vodja trgovalne platforme Optimtrader (v sredini zgoraj), direktor sektorja za analize pri Triglavu Skladih Gorazd Belavič (desno zgoraj), eden najbogatejših Slovencev Damian Merlak (levo spodaj) in finančni svetovalec Marko Ploj. Pogovor je povezovala Marja Milič, odgovorna urednica Mojih financ.

Finančni svetovalec Marko Ploj iz finančne skupine Prima pa opaža, da je po velikem odboju na delniških trgih zanimanje njegovih strank za delniške naložbe zraslo. »Danes me številni sprašujejo, ali bodo trgi do konca leta rasli. Napovedi analitikov so precej različne, sam Warren Buffett pa priznava, da se mu ne sanja, kakšno bo srednjeročno gibanje tečajev. In tako bi se morali vesti tudi mi, saj ne vemo – in tega se zavedajmo. Najboljša strategija v takšnih časih je dokupovanje ob upadih. Sam sem ob vsakem znižanju delniškega indeksa S & P 500 dokupoval,« pove Ploj.

Preberite več na: https://www.finance.si/8961403/Tudi-letos-maja-prodati-delnice-in-se-vrniti-novembra ali nam pišite na: info@skupinaprima.si

admin
O avtorju