info@skupinaprima.si | 02 / 621 82 30

Prenizke zavarovalne vsote, kopičenje podobnih, celo identičnih zavarovanj pa tudi podcenjevanje najtežjih dogodkov in njihovih finančnih posledic, so najpogostejše napake pri sklepanju življenjskih zavarovanj. Prava zavarovalna vsota je zelo pomemben element pri zavarovanju, zato so pogoste napake pri sklepanju zavarovanj povezane prav z določanjem zavarovalne vsote. Navadno ljudje ostajajo podzavarovani, ker mislijo, da bi morali za optimalne zavarovalne vsote odšteti ogromno denarja!

Z  manj denarja je mogoče dobiti več!

Zakaj sploh optimizacija finančnih produktov in zavarovanj?

  • Večina ljudi je premalo zavarovanih, ne da bi se tega sploh zavedali.
  • Zavarovani boste za optimalne zavarovalne vsote po nižjih premijah, a ne na račun zavarovalnega kritja.
  • Pozabljamo da se naš življenjski slog in standard spreminja (hobiji, zdravstveno stanje, osebni dohodki) zato je potrebno obstoječa kritja revidirati  in po potrebi prekrojiti.
  • Izvedeli boste ali glede na svoj standard primerno in zadostno varčujete ter ali imate svoja sredstva pravilno razpršena

PRIMA POUDAREK:
Z našo pomočjo boste dosegli zastavljene finančne cilje hitreje in z manj tveganja kakor sicer. Optimizacija osebnih zavarovanj in naložb vam omogoča prihranek denarja, ki ga boste lahko namenili za bolj donosne naložbe.

Preberite še:
Kako lahko privarčujem z optimizacijo?