info@skupinaprima.si | 02 / 621 82 30

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran www.skupinaprima.si je intelektualna lastnina podjetja Finančna skupina PRIMA d.o.o. Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti so avtorsko zaščiteni in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati, prepisovati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati brez pisnega soglasja podjetja Finančna skupina PRIMA d.o.o.

Omejitev odgovornosti

Finančna skupina PRIMA d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in resničnost podatkov na spletni strani, vendar Finančna skupina PRIMA d.o.o., niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah, ne more biti odgovorna za morebitno škodo, izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani.

Finančna skupina PRIMA d.o.o. se bo trudila za nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za morebitno škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

Finančna skupina PRIMA d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko spletno stran kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni.

Varstvo osebnih podatkov

Kakršnikoli podatki, ki jih Finančna skupina PRIMA d.o.o. pridobi preko spletne strani www.skupinaprima.si, so namenjeni izključno za interno rabo in v namen, zaredi katerega so bili posredovani. Finančna skupina PRIMA d.o.o. osebne podatke varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uporaba piškotkov

Za potrebe spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

WordPressovi piškotki

Piškotki, ki jih zapiše sistem za urejanje vsebine.

Piškotki socialnih omrežij

Facebookovi piškotki se zapišejo samo v primeru, ko ste že predčasno prijavljeni v facebook. S prijavo na facebook-u se strinjate, da facebook uporablja in vas identificira na ostalih spletnih straneh, ki uporabljajo facebookove vtičnike (plugine). Piškote se zapiše tudi iz socialnega omrežja twitter in LinkedIn.

Piškotki Google Analytics

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie usage.

Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: