info@skupinaprima.si | 02 / 621 82 30

Naj premoženje dela za vas

Želite svoje premoženje ne le zgolj ohranjati, ampak tudi povečevati – plemenititi?

Varčevanje v vzajemnih skladih je najpogostejša izbira za plemenitenje sredstev v razvitem svetu, saj omogoča posredno varčevanje v delnicah in obveznicah iz celotnega sveta in raznolikih dejavnosti. Svoje prihranke tako na enostaven in varen način naložite v velike svetovne korporacije, kot so na primer Apple, Google, Microsoft, BMW, ipd.

Z 1 EUR dnevno do 32.000 EUR? Dosegljivo. Kako?

Mesečni znesek Doba vplačevanja Povprečna letna donosnost Vplačan znesek Privarčevani znesek Donos naložbe
30 EUR 25 let 9% 9000 EUR 31.731 EUR 22.731 EUR

Zakaj vlagati v vzajemne sklade?

  • Za povprečnega vlagatelja je samostojno investiranje v posamezne delnice nepraktično, saj je dostop do podatkov o mnogih trgih za individualnega vlagatelja kompleksen in drag.
  • Zaradi visoke volatilnosti trgov je lahko nakup posameznega vrednostnega papirja tudi bistveno bolj tvegan.
  • Sredstva so razpršena med naložbe, ki imajo v prihodnosti nadpovprečni potencial za rast in razvoj.
  • Z enim skladom boste investirali v veliko število podjetij, ki obetajo nadpovprečno rast poslovanja in s tem višjo rast cen delnic.
  • Naložbena politika skladov omogoča prilagajanje razmeram na trgu (davčno ugodno prehajanje med podskladi krovnega sklada).

Krovni sklad – davčne ugodnosti pri prenosih

Davčni ščit je največja prednost krovnega sklada, saj vam omogočajo preprost prenos sredstev med podskladi brez davčnih obremenitev, značilnih za prehajanje med samostojnimi vzajemnimi skladi. Kapitalski dobiček bo obdavčen šele ob izhodu iz krovnega sklada in izplačilu sredstev na vaš osebni račun. Ta prednost je koristna v času kriz, saj vam omogoča praktično brezplačno prilagajanje portfelja glede na okolje.

Ocenite svoj profil: vrhunski, vsestranski, zanesljivi?

Vsak posameznik ima svojo osebno nagnjenost k tveganju in s tem svojo optimalno obliko razporejanja naložb. Glede na to kakšen tip vlagatelja ste, smo oblikovali primerno košarico skladov, s katerimi dosežete dodatno razpršitev in s tem nižje tveganje.

Za izdelavo optimalnega naložbenega načrta v vzajemnih skladih pišite : info@skupinaprima.si ali nas pokličite: 041/ 804 882

 

Preberite še:
Kaj se vam splača: garaže, stanovanja, kriptovalute, zlato?
Najbolje ocenjeni skladi brez vstopne provizije
Kaj storiti z denarjem čez poletje
Luka žuli 10 tisočakov. Kako naj jih razprši?
Kako do prvega milijona?