info@skupinaprima.si | 02 / 621 82 30

FINANČNA SKUPINA PRIMA SMO LJUDJE

Smo neodvisna svetovalna družba, ki vam bo s svojim individualnim pristopom in široko paleto atraktivnih ter konkurenčnih rešitev, spremenila mnenje o običajnem finančnem svetovanju. S pravimi informacijami smo vam na voljo za pogovor o vseh finančnih vprašanjih, s čimer bomo presegli vaša pričakovanja.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in znanje na področju upravljanja s financami, načrtovanja pokojnin, zavarovalništva, aktivnega trgovanja na borznih trgih ipd. Svetujemo na osebni kakor tudi na korporativni ravni.

Pričakujte od nas več!
marko-prima
Marko Ploj, univ. dipl. ekon.,
direktor Finančne skupine Prima d.o.o., z licenco borznega posrednika in licenco AZN
Pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij

E-mail: marko.ploj@skupinaprima.si
M: 041 804 882

Marko Ploj je finančni strokovnjak na področjih borznega posredništva, investicij, pokojninskega načrtovanja, in zaščite premoženja. Predaval je na prvem slovenskem finančnem maratonu z naslovom: Na kaj vse moramo biti pozorni pri načrtovanju varne prihodnosti. Aktivno je sodeloval tudi na finančnem sejmu v Cankarjevem domu, kot pobudnik približevanja osnov borze in trgovanja mladim in študentom. Njegove strokovne prispevke lahko preberete v časniku Finance, revijah Moje finance, Kapital, Hausbau, spletnem portalu Finančni trgi in Pomurec.com

marina-prima
Marina Sreš, univ. dipl. ekon.,
prokuristka Finančne skupine Prima d.o.o., višja finančna svetovalka z licenco ATVP in AZN

E-mail: marina.sres@skupinaprima.si
M: 031 470 227

Marina Sreš je finančna svetovalka  na področjih zaščite premoženja, pokojninskega načrtovanja in investicij. Predavateljica s področja pokojninske problematike na prvem slovenskem finančnem maratonu z naslovom: Na kaj vse moramo biti pozorni pri načrtovanju varne prihodnosti? Predavala je  tudi na finančnem sejmu v Cankarjevem domu, na tematiko Zakaj sploh optimizacija osebnih zavarovanj in naložb? Njene strokovne prispevke lahko preberete v časniku Finance, reviji Kapital, reviji Mama, spletnem portalu Finančni trgi in Pomurec.com.